Comenzi: 0745 130 663

Trotineta 2in1 Scoot&Ride Highwaybaby+

465,00 lei

Cod produs: 32882209 Categorii: , Eticheta:

Descriere produs

Bicicleta sau trotineta? Este intrebarea pe care multi parinti si-o pun cand vine momentul sa cumpere primul vehicul pentru cei mici. De cele mai multe ori, copiii ajung sa le aiba pe ambele. 

Trotineta 2in1 Scoot & Ride HighwayBaby se transforma intr-o bicicleta fara pedale pentru dezvoltarea echilibrului (“balance bike”) si invers, printr-o simpla apasare de buton.

Scoot & Ride HighwayBaby+ combina cele doua vehicule intr-unul singur si este special conceputa pentru copiii de pana la 4 ani sau cu o greutate de maximum 20 kg.

Folosita ca bicicleta fara pedale, HighwayBaby+ ajuta la dezvoltarea echilibrului inca de la primii pasi, iar primtr-o  simpla apasare de buton si fara a utiliza nicio alta unealta, HighwayBaby+ se transforma in trotineta.

Miscarile complexe realizate in timpul utilizarii HighwayBaby+ sunt folositoare ulterior, cand vine vorba de mersul pe bicicleta.

In cazul in care trotineta devine obositoare pentru cel mic, cu o simpla apasare de buton, se transforma in bicicleta fara pedale, pe care copilul se poate si odihni.

Pentru o si mai mare stabilitate, trotineta este prevazuta cu 3 roti. Mai ales pentru incepatori, cele 3 roti reprezinta un mare avantaj in ceea ce priveste echilibrul si siguranta.

Viu colorata, Trotineta 2in1 Scoot & Ride HighwayBaby+ este unul dintre cele mai usoare vehicule din clasa sa, are un design robust si ofera distractie celor mici pentru o perioada lunga de timp.

Folosita ca bicicleta fara pedale, este prevazuta cu un suport pentru sedere dintr-un material moale.

Ca trotineta, zona pe care se aseaza talpa este acoperita cu o folie cu aderenta ridicata.

Manerul cu inaltime reglabila, ofera copilului o pozitie ergonomica, relaxanta.

Roata din fata, cu un diametru mare, este confectionata dintr-un material cu efect de amortizare, ceea ce face ca Trotineta 2in1  HighwayBaby sa fie foarte silentioasa, dar si sigura.

Stabilitatea si siguranta sunt caracteristicile definitorii pentru Trotineta 2in1 Scoot & Ride HighwayBaby

Stabilitatea este asigurata de furca si ghidonul confectionate din otel si de cele doua roti din spate, in timp de roata frontala lata si cu diametru mare si manerele ergonomice, realizate din materiale cu aderenta ridicata, ofera siguranta in timpul folosirii de catre copii.

Scoot & Ride combina design-ul european cu caracteristici de siguranta si materiale de inalta calitate.

Informații suplimentare

Marca

Call Now Button