Comenzi: 0745 130 663

Trotineta 2in1 Scoot & Ride HighwayFreak

465,00 lei

Cod produs: 32881776 Categorii: , Eticheta:

Descriere produs

Bicicleta sau trotineta? Este intrebarea pe care multi parinti si-o pun cand vine momentul sa cumpere un vehicul pentru cei mici. De cele mai multe ori, copiii ajung sa le aiba pe ambele.
Scoot & Ride HighwayFreak combina cele doua vehicule intr-unul singur si este special conceputa pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 sau cu o greutate de maximum 50 kg.
Copii isi pot transforma bicicleta in trotineta, pentru a-si exersa echilibrul inca de mici, cu o simpla apasare de buton si fara a utiliza nicio alta unealta
Miscarile complexe realizate in timpul utilizarii HighwayFreak sunt folositoare ulterior, cand vine vorba de mersul pe bicicleta.
Viu colorata, trotineta 2in1 Scoot & Ride HighwayFreak este unul dintre cele mai usoare vehicule din clasa sa, are un design robust si ofera distractie celor mici pentru o perioada lunga de timp.
Folosita ca bicicleta fara pedale, este prevazuta cu un suport pentru sedere dintr-un material moale.
Ca trotineta, zona pe care se aseaza talpa este acoperita cu o folie cu aderenta ridicata.
Manerul cu inaltime reglabila, ofera copilului o pozitie ergonomica, relaxanta.
Stabilitatea este asigurata de cadrul din aluminiu cu furca si ghidonul confectionate din otel, in timp de roata frontala lata si cu diametru mare si manerele ergonomice, realizate din materiale cu aderenta ridicata, ofera siguranta in timpul folosirii de catre copii.
Scoot & Ride a inventat conceptul de 2in1 pentru trotineta convertibila in bicicleta fara pedale pentru dezvoltarea echilibrului si invers, concept patentat in intreaga lume si recompensat cu multiple premii in domeniu.
Scoot & Ride combina design-ul european cu caracteristici de siguranta si materiale de inalta calitate.
HighwayFreak a convins cei 10 membri ai juriului si a primit premiul ToyAward 2015 pentru categoria pre-scolari la Nuremberg Toy Fair, cel mai mare eveniment de acest gen din Europa. ToyAward este acordat celui mai bun produs din categoria respectiva.

Informații suplimentare

Marca

Call Now Button