Comenzi: 0745 130 663

Bandaj neopren glezna L-XL

23,00 lei

Cod produs: 5275131NS50L Categorii: Eticheta:

Descriere produs

Neoprenul, este un material pe baza de cauciuc microporos, inventat pe 17 aprilie 1930 de oamenii de stiinta ai companiei americane DuPont, un produs folosit pe scara larga in practica medicala moderna, avand beneficii dovedite asupra sanatatii.

Structura microporoasa a neoprenului are efecte termice si mecanice asupra tesutului, contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine, la crestera ratei metabolice, accelereaza eliminarea toxinelor si, cel mai important, grabeste procesul de ardere a grasimilor.
Datorita texturii elastice a materialului, produsele din neopren fixeaza si protejeaza zonele pe care le acopera conferindu-le flexibilitate, fara sa limiteze miscarile articulatiilor si a muschilor, asigura o distribuire uniforma a presiunii in timpul miscarii.

Tesatura produselor din neopren este moale si usoara si poate fi purtata, fara probleme, pe sub haine, articolele vestimentare din neopren ramand invizibile, confortabile si eficiente in procesul de slabire. In timp ce stratul de tesatura interior sporeste transpiratia si arderea grasimilor, stratul exterior absoarbe umezeala, facand ca materialul sa ramana mereu uscat.

Utilizarea produselor din neopren va feri corpul de frig in conditii de umiditate ridicata, asigurand nu doar protectie termica si mecanica ci si protectie impotriva eventualelor traumatisme si zgarieturi.

Informații suplimentare

Marca

Call Now Button