Comenzi: 0745 130 663

Scaun auto cu picior de fixare, Pegasus, Isofix, rotativ 360 grade, Dark & Light Grey

1.181,00 lei

Scaunul auto PEGASUS cu ISOFIX si picior de sprijin, este un scaun revolutionar pe piata, recomandat pentru grupa 0+/1/2/3 (0 -36 kg), de la 0 Luni pana la 12 Ani. Practic, este singurul scaun auto pe care il veti folosi pe toata perioada de crestere a copilului.

Cod produs: 10071462104 Categorii: Eticheta:

Descriere produs

Scaunul auto PEGASUS cu ISOFIX si picior de sprijin, este un scaun revolutionar pe piata, recomandat pentru grupa 0+/1/2/3 (0 -36 kg), de la 0 Luni pana la 12 Ani. Practic, este singurul scaun auto pe care il veti folosi pe toata perioada de crestere a copilului.
Sistemul Isofix este cel mai inovativ sistem de siguranta, care permite ca scaunul auto sa fie fixat in masina fara a se utiliza centurile de siguranta ale masinii. El este compus din 2 conectoare standard.
Sistemul Isofix oferă maximă protecţie în toate situaţiile de impact şi exclude riscul ca scaunul să alunece, să se răstoarne sau să se balanseze.
Calatoria bebelusului va fi placuta si confortabila gratie scaunului auto PEGASUS – scaun cu sistem de rotatie 360⁰ ce faciliteaza pozitionarea copilului in scaunul auto, iar piciorul de sprijin telescopic adauga un plus de siguranta.
Caracteristici:
– scaun auto dotat cu baza rotativa la 360⁰, avantaj ce permite asezarea copilului de la 0 la 13 kg cu spatele catre directia de mers si asezarea copilului de la 9 la 36 kg cu fata catre directia de mers , fara sa mai fie necesara ridicarea scaunului si repozitionarea lui pe bancheta.
– picior de sprijin telescopic, ce ofera un plus de siguranta. Piciorul de sprijin este dotat cu un suport reglabil pentru picioarele copilului.
– baza scaunului auto se fixeaza cu ajutorul sistemului isofix sau a centurilor de siguranta ale autovehiculului.
– Dotat cu sistem de tensionare si ghidare centuri.
– Scaunul Pegasus mai contine o copertina care ajuta la protectia impotriva razelor solare.
– Intreg scaunul este reglabil (spatarul + sezutul), avand 6 pozitii de reglare a scaunului (3 cu fata la directia de mers, 3 cu spatele la directia de mers).
– Tetiera reglabila pe 10 trepte de inaltime, in functie de varsta copilului.
– Centuri de siguranta multiple, cu prindere in 5 puncte, si prevazute cu pernute speciale, antialunecare.
– Reglarea inaltimii centurilor de umeri este realizata simultan cu reglarea inaltimii tetierei.
– Prevazut cu sistem de protectie impact lateral.
– Scaun dotat cu suport moale pentru spate si cap si perna lombara suplimentara care ofera confort sporit copilului in timpul transportului, precum si pentru siguranta in caz de impact;
– Tapiteria este confectionata dintr-un material textil calitate premium, si este detasabila si lavabila.
– Scaunul este destinat utilizarii in autoturisme dotate cu centuri de siguranta cu prindere in 3 puncte sau prevazute cu sistem Isofix.
Acest produs este produs în conformitate cu standardul european de siguranta ECE R44 / 04 (scaune auto pentru copii), asigurând maximum de siguranță și confort pentru copilul dumneavoastră.


Manual de Instructiuni:

Caracterictici:

Informații suplimentare

Greutate17.10 kg
Marca

Call Now Button