Comenzi: 0745 130 663
BICICLETE PENTRU FEMEI

BICICLETE PENTRU FEMEI

BICICLETE PENTRU FEMEI

BICICLETE PENTRU FEMEI – Magazinul nostru de biciclete este situat pe Sos. Vitan Barzesti, nr 3A, sector 4.
Preturile sunt accesibile, raportul calitate pret este foarte bun!
Va putem oferi toate categoriile pentru a va putea satisface nevoile dumneavoastră: TREKKING, CITY, MONTANBIKE( MTB), TINERET, ELECTRICE, PLIABILE, TRICICLU PENTRU FEMEI.
Bicicletele pentru Femei pot avea diferite dimensiuni de cadre si roti, la noi găsiți toate variantele, roata 29″, roata 27,5″, roata 26″, roata 28″, cadru de 42, cadru de 44, cadru de 46, cadru de 48, cadru de 50, cadru de 52, cadru de 54, cadru de 56cm.

BICICLETE PENTRU FEMEI

Bicicletele pentru Femei sunt confortabile, rezistente si de incredere, fiind realizate din materiale de calitate precum aluminiu, carbon, oțel!
Bicicletele pentru Femei sunt complect echipate Schimano, având un raport calitate pret foarte bun!
Comercializam biciclete pentru Femei din 1995 si am ales sa lucram cu cei mai buni producători din tara si de peste hotare: DHS BIKE, CROSS BIKE, DRAG, ULTRA, CARPAT SPORT, VELORS, KREATIV, TERANNA.
Pentru zeci de ore de miscare in aer liber si distractie, alege bicicleta de la Auto Nico Simo, deoarece pe noi ne interesează confortul clientului, din acest motiv va oferim consiliere direct in magazin sau telefonic, dorim ca alegerea ta sa fie corecta!
Beneficiați de garantie 2 ani la componente si 5 ani la cadru!
Livrare in 24 de ore de la plasarea comenzii.

Etichete:

Related Posts

Nu se poate comenta

Call Now Button